dimarts, 27 de maig del 2008

FUTUR ASFALTAT?

Continuant amb l’esperit del post anterior, una imatge val més que mil paraules, ací vos deixem com ens estan planificant la comarca a 10 anys vista.








1-Per una part tenim la revisió del PGOU de València Ciutat, en el que projecta la requalificació de tota l’horta de la séquia de Faitanar, una extensió major que la de la ciutat vella de València i on el seu destí serà majoritàriament parc industrial d'alta concentració.


2- Per altra part el PAI de Picanya que unirà els dos pobles per l’altra banda de l’actual via del trenet.


3- Des de la Torre, Sociòpolis acabarà enganxant amb el terme de Paiporta.


4- I des de Catarroja amb el mega-pelotasso de Nou Mil•leni. un dels poquets projectes que no ha deixat estar la concursada Llanera, s’acabarà de pavimentar la terreta del iaio.


En fi, uns projectes que ompliran de formigó gran part de l’Horta Sud i que deixaran a la nostra punteta d’horta (això esperem) com l’únic polmó verd entre la comarca i València Ciutat. Ja sabeu, qualsevol be escàs comença a ser preuat.

Al pròxim post parlarem de la situació dels llauradors i si és ètic o no el demanar-los que no actuen com la gran majoria de les persones o d’altres activitats productives, si ens oferiren un preu desorbitant per un dels nostres bens.