diumenge, 20 d’abril del 2008

NAIX VOLEM PAIPORTA


Volem Paiporta naix amb la intenció de ser un referent informatiu i participatiu sobre Paiporta i en especial sobre els projectes que més van a influir en el desenvolupament de la vida dels ciutadans a Paiporta.

En particular naix espentat pel nou mega-projecte del nostre alcalde Vicente Ibor que ha sigut donat a conèixer mitjançant la premsa, en ell té la intenció de construir dos grans torres d'edificis d'almenys 30 altures i altres blocs de pisos alguns de VPO, tot amb el pretext de soterrar les vies del trenet, ja que segons ell són un gran perill per al poble.

Des d'esta redacció pensem que el soterrament de les vies pot ser positiu per al poble, però també pensem que en res li pot resultar positiu el pelotasso urbanístic que es planteja al seu voltant, tot pensant en la gran mancança que patim al poble en matèria d'ambulatoris, col•legis i ordenació del tràfic.
La construcció de vivenda protegida podria ser un gran alicient per a la realització del projecte, però tenint en compte que paiporta té dos PAI'S en marxa inacabats i a punt de començar un altre no ens sembla la justificació, més idònea.

Per tot açò naix volem Paiporta, esperem de la vostra participació de totes les maneres possibles i per començar ens agradaria que ens passàreu llocs webs interessats en ser amics d'este blog.

De moment vos deixem un xicotet recull de premsa.

El alcalde de Paiporta proyecta dos torres de 30 alturas en el suelo donde se soterrará el metro

La molla inmobiliaria

El PSPV dice que Ibor justificaun "pelotazo"